Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jogurtový koláč s ořechovou drobenkou

Hodnocení receptu je 4,8 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Irule Irule

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 30 min

65 min (35 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

16 řezů

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 130 kJ /
5 050 kcal
Bílkoviny80,62 g
Tuky228,65 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 534 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy651,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce vyšleháme s cukrem, zašleháme olej, jogurt a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Krok 2: Vlijeme na plech vyložený pečicím papírem. Poklademe hruškami nakrájenými na kostičky (já je cca 5 minut povařím ve vodě). Posypeme drobenkou, pečeme při 180 °C cca 30 minut. Krok 3: Drobenka: Máslo, cukr, mouku a ořechy prsty rozemneme. Sypké suroviny přidáváme postupně. Směs se musí drobit.

Zveřejněno 29. 9. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Go97

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Go97

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

to jsou komentáře na nic:-(( napište, až upečete <3

Vypadá moc dobře. :yes::-)

určitě velmi dobrý moučník:yes::-D

Tématické fráze:
jogurtový koláč, jogurtový koláč s drobenkou, koláč s ořechovou drobenkou, jogurtový koláč s hruškami, koláč z jogurtu, pokrmy z hub, orechova drobenka, recept na jogurtový koláč, koláč s drobenkou, hruškový koláč s ořechovou drobenkou, jogurtový hruškový koláč s ořechy, jogurtová buchta s tvarohem a ořechovou posypkou, ovocný koláč s jogurtem a ořechovou drobenkou, orechova drobenka na koláče, jablkový jogurtový koláč s s ořechy, jogurtový koláč s jablky a s ořechy, recept na drobenku na koláč, jogurtové koláče, kynuty kolac s drobenkou, recept na kolac s jogurtem

Suroviny:
mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, vejce, jogurt bílý, olej, hruška, máslo, cukr moučkový, mouka polohrubá, ořechy vlašské

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu