Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 752 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,27 g |
Tuky | 25,20 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 386,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RNL
Moje poznámka
Podmáslový chléb II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RNL
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 7 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 10 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 5 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 6 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 7 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 8 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chléb z domácí pekárny,
domácí podmáslový chléb,
domácí chléb z podmáslí,
chléb z podmáslí z domácí pekárny,
podmaslovy chleba z domaci pekarny,
domácí podmáslový chleba,
domácí chléb podmáslový,
crossaint recept,
domaci pekarna podmaslovy chleb,
domácí pekárna recepty chléb,
chleba z podmáslí z domaci pekarny,
domácí chleba s podmáslím,
podmáslový chléb domácí pekárna,
chléb s podmáslím,
domácí chléb s podmáslím,
kváskový chléb s podmáslím,
domaci chleba z podmasli,
domaci chleba podmaslovy,
chléb z domácí pekárny podmáslový,
domácí croasany
Suroviny:
podmáslí,
mouka hladká,
kvasnice sušené,
máslo,
cukr,
sůl
Komentáře (8)