Podmáslový chléb

pelda Kuchařka: pelda

Domácí pekárna 2 názory

Suroviny

150 ml vlažné vody
100 ml podmáslí
1/2 lžičky cukru
1 lžička soli
1 lžička kmínu
300 g hladké mouky
150 g chlebové žitné mouky
1 sáček droždí
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do domácí pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny, poté sypké, naposledy přijde droždí.

  2. Pekárnu nastavíme na program základní, stupeň opečení střední.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 31 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Podmáslový chléb

  • pelda pelda(autorka receptu)

    Já používám droždí s modrým ptákem a do tohoto chlebu dávám celé balení. Nicméně záleží, jaký typ pekárny máš, takže doporučuju zkusit dát méně, Fermipan neznám, takže moc neporadím;-)

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    peldo, tady opravdu přijde sáček droždí? Zdá se mi to moc Používám Fermipan a sáček má 11 g.Dala bych tak půlku, tak nevím :-?

    Odpovědět

Tématické fráze: podmáslový chléb podmáslový chléb z domácí pekárny domaci podmáslový chléb domácí podmáslový chleba podmáslový knedlík podmaslovy chleba z domácí pekárny podmáslový chleba podmáslový chléb recept podmáslový chléb recept recept na podmáslový chléb podmaslove knedliky chléb s podmáslím fermipan domácí chleba s podmáslím chleba s podmáslím chleb podmaslovy domácí chléb s podmáslím podmáslovy chleb recepty recept na podmáslový chleba podmaslovi chleba

Zapomněl/a jsem heslo