Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 077 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,50 g |
Tuky | 10,67 g |
Vláknina | 22,81 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 333,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do domácí pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny, poté sypké, naposledy přijde droždí.
Krok 2: Pekárnu nastavíme na program Základní, stupeň opečení střední.
Zveřejněno 4. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4lJ
Moje poznámka
Podmáslový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4lJ
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 3 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 4 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 21 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 13 minutami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 21 minutami
Domácí sekaná
MarLen88 před 29 minutami
Bublanina
kamila.silhanova před 39 minutami
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
janatka před 1 hodinou
Česnekový dresink
Nadja před 1 hodinou
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Bajdina před 1 hodinou
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 2 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chléb,
podmáslový chléb z domácí pekárny,
domaci podmáslový chléb,
domácí podmáslový chleba,
podmáslový chleba,
podmáslový chléb recept,
recept na podmáslový chléb,
podmáslový chléb recept,
podmáslový knedlík,
podmaslovy chleba z domácí pekárny,
domácí chleba s podmáslím,
chléb s podmáslím,
domácí chléb s podmáslím,
recept na podmáslový chleba,
chleba s podmáslím,
podmaslove knedliky,
fermipan,
podmáslovy chleb recepty,
podmaslovi chleba,
chleb podmaslovy
Suroviny:
voda,
podmáslí,
cukr,
sůl,
kmín celý,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
droždí
Komentáře (3)