Podmáslový chléb

pelda Kuchařka:

Domácí pekárna 2 názory

43

Suroviny

150 ml vlažné vody
100 ml podmáslí
1/2 lžičky cukru
1 lžička soli
1 lžička kmínu
300 g hladké mouky
150 g chlebové žitné mouky
1 sáček droždí
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do domácí pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny, poté sypké, naposledy přijde droždí.

  2. Pekárnu nastavíme na program základní, stupeň opečení střední.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Podmáslový chléb

  • pelda pelda(autorka receptu)

    Já používám droždí s modrým ptákem a do tohoto chlebu dávám celé balení. Nicméně záleží, jaký typ pekárny máš, takže doporučuju zkusit dát méně, Fermipan neznám, takže moc neporadím;-)

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    peldo, tady opravdu přijde sáček droždí? Zdá se mi to moc Používám Fermipan a sáček má 11 g.Dala bych tak půlku, tak nevím :-?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo