Podmáslový chléb

pelda Kuchařka: pelda

Domácí pekárna 2 názory

Suroviny

150 ml vlažné vody
100 ml podmáslí
1/2 lžičky cukru
1 lžička soli
1 lžička kmínu
300 g hladké mouky
150 g chlebové žitné mouky
1 sáček droždí
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do domácí pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny, poté sypké, naposledy přijde droždí.

  2. Pekárnu nastavíme na program základní, stupeň opečení střední.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Podmáslový chléb

  • pelda pelda(autorka receptu)

    Já používám droždí s modrým ptákem a do tohoto chlebu dávám celé balení. Nicméně záleží, jaký typ pekárny máš, takže doporučuju zkusit dát méně, Fermipan neznám, takže moc neporadím;-)

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    peldo, tady opravdu přijde sáček droždí? Zdá se mi to moc Používám Fermipan a sáček má 11 g.Dala bych tak půlku, tak nevím :-?

    Odpovědět

Tématické fráze: podmáslový chléb podmáslový chléb z domácí pekárny podmáslový knedlík podmaslovy chleba z domácí pekárny domaci podmáslový chléb podmáslový chleba podmaslove knedliky recept na podmáslový chléb fermipan podmáslový chléb recept podmáslový chléb recept domácí podmáslový chleba podmáslový chléb domácí pekárna recept na podmáslový chleba chleb podmaslovy podmáslový chléb top recepty domácí chléb s podmáslím podmáslový chléb v domácí pekárně podmaslovi chleba podmáslová buchta

Zapomněl/a jsem heslo