Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Špaldový podmáslový chléb

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2010 20:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 757 kJ / 3 049 kcal
Bílkoviny108,68 g
Tuky57,52 g
Vláknina67,28 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 8,47 g
Sůl20,06 g
Sacharidy490,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekla jsem v Eta Harmony. Kdo máte malou pekárnu, tak si upravte váhu, aby se vám to vešlo do té vaší.

Chlebík vydrží dlouho vláčný a měkký

Zdroj : Maminčiny recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

14. 3. 2017 16:35

Klára: děkuji:-K

Klára

11. 3. 2017 16:34

Nejlepší chleba, jaký jsem kdy jedla. Jen jsem neměla podmáslí, tak jsem použila kefírové mléko.
Chleba je nadýchaný a opravdu vynikající.
Díky za výborný recept. :-K

Zdenka1

17. 1. 2017 13:17

Eva: myslím, že Tvůj komentář se netýká tohoto receptu. Použila jsi jinou mouku a také jsi nedodržela gramáž. V receptu je celkem 625 g mouky a ty uvádíš, že jsi dala 550 g. Zřejmě jsi měla těsto hodně řídké, proto se chlebík nepovedl. Jak píše Magdalenka, poměr surovin sypké a tekuté je třeba dodržet. Zkus to znovu, uvidíš, že se to naučíš.:yes:

magdalenka magdalenka

14. 1. 2017 20:47

Eva: správne si odvážila múku? Adekvátne množstvo podmáslí, droždie atď,

Eva

14. 1. 2017 20:32

Dobrý večer, prosím o radu. Dnes jsem zkoušela podmaslovo spaldovy chléb v domácí pekárně. Použila jsem 400 g spaldove chlebove mouky a 150 g spaldove hrubé. Těsto z počátku vypadalo báječne, dokonce i druhé kynuti dobré, ale už bylo vidět, ze těsto zřídlo. Ted se pece a vůbec nevyskocil, je sotva poloviční. Takze se asi srazil. Poradi někdo, kde jsem udělala chybu? Děkuji, Eva

Zdenka1

15. 2. 2013 11:36

suslajda:Děkuji za vyzkoušení a fotku. Semínka přidávám slunečnicová, dýňová a lněná. Česnek mě dát nenapadlo, tak děkuji za dobrý tip. Příště ho tam vrazím také:-p;-)

suslajda suslajda

4. 2. 2013 15:24

pekla jsem skoro stejný chleba, přidala jsem navíc slunečnicová semínka a sušený česnek, jestli nevadí tak přidám fotku:yes:+6

Irrena Irrena

24. 2. 2011 21:01

Zdeni tenhle chlebík mi nějak unikl, asi ho zítra udělám:yes:

rebeka rebeka

20. 4. 2010 20:59

vypadá úžasně:-pasi vyzkouším,ale musím koupit špaldovou mouku,mám jen grahamovou:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 4. 2010 21:32

:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: špaldový chléb špaldový chléb z domácí pekárny špaldovy chleba domací špaldový chléb domácí chleba ze špaldové mouky domácí chléb ze spaldove mouky špaldový chléb recept špaldový chleba z domácí pekárny podmáslový chléb domácí špaldový chleba chleba ze spaldove mouky špaldový chléb domácí pekárna spaldovy chleb s podmaslim spaldovy chleb v domaci pekarne recept na chleba ze spaldove mouky chléb ze špaldové mouky chléb ze špaldové mouky podmáslový chléb recept špaldový chléb recepty špaldový domácí chléb

Suroviny: podmáslí, olej, sůl, cukr, mouka celozrnna pšeničná, mouka špaldová hrubá, mouka žitná chlebová, kmín celý, droždí sušené, otruby pšeničné, semínka slunečnicová

TopRecepty.cz

Špaldový podmáslový chléb

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jY1R