Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarůžkové topinky

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

majjdalenka majjdalenka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie764 kJ /
183 kcal
Bílkoviny34,31 g
Tuky1,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,33 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pokrájené tvarůžky pomalu rozpustíme na másle v pánvi s částí cibule, když se rozpouští, okořeníme a přidáme papriku. Zcela rozpuštěnou směs, když se táhne, poklademe na pečivo či usmažené topinky a poklademe 2.část cibule.

Zveřejněno 28. 9. 2010

Poznámka autorky majjdalenka

rychlá večeře či chuťovka a se sklenicí piva naprostá lahůdka :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarůžkové topinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQXP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarůžkové topinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQXP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Orgasmický zážitek!!!:-O:-O:-O

děkuji :-) v kuchyni se dá žít,ale raději větrat a zavřít převážně ložnici atd :-))))

...tak tvarůžky jsem už zapékala, smažila, dělala z nich pomazánky, ale NIKDY jsem je ještě nezkoušela "rozpustit" na pánvičce...dá se ještě v kuchyni potom "žít"?...:-D:-D..moc mně to láká a určitě vyzkouším...:yes::yes:...vypadá to bezvadně...

no tak to se mi moc, moc líbí;-) tvarůžky já můžu:-D naštěstí teda i taťulda, takže skvělý nápad na rychlou chutnou večeři:yes::yes::yes:

:-p:-):yes:+ 8

Majjdalenko, u nás velmi oblíbené tvarůžky na všechny způsoby, to nemůže dopadnout jinak, než dát aspoň 5.bodíka:yes:

O tom, že tohle je prvotrídní lahůdka vůbec nepochybuji, nemohu jinak, než ti sem přilepit palec nahoru:yes: a jasný bod:-!

Tohle jsem dělávala a je to mňamka.:-p Díky za připomenutí;-):yes:

a můj muž to nejí..jen já :-D

To by sis šplhla u mého muže... Ukládám. ;-):yes:

Tématické fráze:
tvarůžková pomazánka na topinky, tvarůžkové recepty, topinka s tvarůžkem, tvarůžky na topince, topinky s tvarůžkama, topinka s tvaruzkama, tvarůžková pomazánka na topinku, tvarůžkový tatarák kluci v akci, topinky recept, topinka s tvarůžkami, tvarůžky s topinkou, tvarůžková směs na topinky, topinky, tvárůžka na topince, topinky s tvarůžkem, tvarůžkový sýr, tvarůžky recept, tvaruskova topinka, recepty s tvarůžky, kluci v akci tvarůžkový tatarák

Suroviny:
chléb, cibule, sýr tvarůžky kulaté, paprika sušená sladká, pepř, sůl, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu