Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 638 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 6,34 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64jN
Moje poznámka
Krkovička na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64jN
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 17 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 43 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 53 minutami
Cuketové zelí dušené
vanilj před 57 minutami
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 2 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 3 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 3 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 3 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na cibuli recept,
krkovička na cibuli,
krkovice na cibuli,
facebook,
krkovice cibule,
pečená krkovice na cibuli,
krkovicka na cibulce,
krkovička s cibulí,
pecena krkovice s cibuli,
krkovice na cibulce,
dušená krkovice na cibuli,
vepřová krkovice,
krkovička na na cibuli,
vepřová krkovice na cibuli,
pečená krkovička na cibuli,
recepty vepřová krkovice na cibuli,
recept krkovice na cibulce,
krkovice recept,
recept pečená krkovice na cibuli,
krkovice na cibule
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
hořčice pikantní,
česnek sušený,
sádlo,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (11)
Byl jsem mile překvapen, co udělá pod uzeným kolenem nebo bůčkem.
Pod maso ji dávám raději více, než méně.
Ve výpeku je pak vynikající.
A podlévám raději pivem.