Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 042 kJ / 1 922 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,78 g |
| Tuky | 185,45 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 712 mg |
| Sodík | 4,15 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 4,47 g |
Postup přípravy
1) Horké noky promícháme s teplou brynzou, která se na nich roztopí a na konec polijeme rozškvařenou slaninou.
2) Rozškvařenou slaninu stáhneme z ohně, přidáme brynzu a nakonec vmícháme horké noky.
Zveřejněno 26. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové brynzové halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jrry
Moje poznámka
Bezlepkové brynzové halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jrry
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 45 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové halušky recept,
tncz nova,
bezlepkové halušky,
bezlepkove bryndzove halusky,
bryndzové halušky bezlepkové recept,
bezlepkové halušky s bryndzou,
bezlepkove bryndzove halusky recepty,
jáhlové halušky s brynzou,
bezlepkove.halusky,
haluškove sítko,
dobry recept na brynzové halušky,
slovenske halusky bezlepkove,
bezlepkove halusky recepty,
bezlepkové halušky s brynzou,
jáhlové halušky
Suroviny:
směs na jáhlové těsto,
voda,
vejce,
brynza,
slanina
Komentáře (3)