Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 634 kJ / 1 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,08 g |
| Tuky | 43,63 g |
| Vláknina | 18,52 g |
| Cholesterol | 412 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 55,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lenčin kuřeci guláš à la Casey
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QwM
Moje poznámka
Lenčin kuřeci guláš à la Casey
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QwM
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 4 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 13 minutami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 46 minutami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 1 hodinou
Výborné lasagne
1.Ditouche před 1 hodinou
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 2 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 2 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 4 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 4 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 4 hodinami
Tématické fráze:
guláš z kuřecího masa,
kuřeci guláš,
kuřecí guláš recept,
guláš z kureciho,
guláš z kuřecích prsou,
guláš všeho s chuti,
recepty kuřecí guláš,
rostlinné maso ala husa,
gulas kuřeci,
recept na kuřeci guláš,
kureci steheni gulas,
drůbeží guláše,
zahuštění guláše sojovou mouka,
kuřecí guláš na smetane,
kure na gulas
Suroviny:
prsa kuřecí,
sádlo,
cibule,
česnek,
majoránka,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl,
pepř,
bujon kuřecí,
omáčka sojová,
bobkový list,
voda,
mouka
Komentáře (6)
Jinak zahuštění moukou - omáčka sice zhoustne rychle, ale opravdu se musí vařit aspoň 10 minut, aby v jídle nebyla cítit (jak píše i Tom Beyk). To je spíš rada pro ostatní kdo budou chtít tenhle recept zkoušet
Nevím nevím tenhle recept se mi moc nepozdává