Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 356 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,29 g |
Tuky | 21,84 g |
Vláknina | 0,68 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 481 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 13,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Snídaně pro velké jedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN9y
Moje poznámka
Snídaně pro velké jedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN9y
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 6 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 13 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 1 hodinou
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 3 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 3 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 5 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 6 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 8 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 8 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 8 hodinami
Tématické fráze:
pro velké jedlíky,
www recept na bokovinu
Suroviny:
vejce,
mléko,
sýr,
chléb,
klobása,
kečup sladký,
rajče,
máslo,
slanina,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Něco podobného si občas dělám - říkám tomu - prkýnko moravského zemana!!! Jenom já tam mám domácí uzenou bokovinu, místo plátků osmažené slaniny, a kyselé okurky, a sterilované beraní rohy, a kousek nějakého zrajícího sýra, hermelínu, nivy... a na zapití pochopitelně pivo!!!!!!
K receptu nemám připomínku, dala bych si jen polovinu, ale šlo by to
Jen upozornění: čeština má i háčky a čárky.
Rama není máslo.
Pokud je slanina opečená (a nevyndáme ji), pak po opečení klobásy musí být spálená.