Vepřové maso zapečené s kysaným zelím

cathleen Kuchařka: cathleen

Vepřové maso 26 názorů

Suroviny

asi 400 g mírně prorostlého vepřového masa
400 g kysaného zelí bez nálevu
sádlo na vymazání zapékací mísy
mletá sladká i pálivá paprika
tymián
mletý pepř
sůl
bobkový list
kmín
4-6 lžic smetany
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, zelí nadrobno a smícháme se všemi ostatními surovinami. Směs urovnáme do sádlem vymazaného pekáčku a zakryté upečeme. Jíme s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové maso zapečené s kysaným zelím

  • prosciuto prosciuto(neregistrovaný)

    Jitkas:
    Mám len jednu otázku - jeden dotaz:
    Čo som napísal, že Vás to tak poburuje? Že sa to podobá na Segedínsky gulás? Mne sa to tak zdá, ale to neznamená, že zrazu musia byť všetci proti mne. Koľko komentárov je tu oveľa nepríjemnejších a nič sa nedeje.

    Odpovědět

  • maiva maiva

    prosciuto: Každopádně jste velmi zajímavý Ital, zvládáte mimo jiné jak češtinu, tak slovenštinu písmem a celkem bez chyb:-D
    Skvělý výkon, především jste záměrně provokatér a rýpal. A jen u dané autorky:-//, to je opravdu důkaz Vaší kultury:-D

    Odpovědět

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    prosiuto: Kdyz jste Ital, tak urcite vite, co znamena "essere molesto come una zanzara", tak nejak bych Vas videla ja.

    Odpovědět

  • prosciuto prosciuto(neregistrovaný)

    maris:
    Nie.
    Zrejme je už niekto s tým menom registrovaný.

    Odpovědět

  • zizala zizala

    prosciuto: A znak vaší "kultury" je zbytečně prudit :-/:no: Vy jste Talian? Hezký...a teď tu o Šípkové Růžence, děkuji :-D

    Odpovědět

  • zizala zizala

    maris: Leda tak program v hlavě ;-):-))

    Odpovědět

  • prosciuto prosciuto(neregistrovaný)

    maiva:
    Neměl jsem "mé dny", spíš Vy, když jste to psala.
    Je to znak Vaší "kultury"...!

    Odpovědět

  • maris maris

    prosciuto: program nedovolil napsat dvě "t" ???:-)):-))

    Odpovědět

  • prosciuto prosciuto(neregistrovaný)

    cathleen:
    Viem, ako sa píše, som Talian, ale program mi to nedovolil...!

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Pěkný, jednoduchý recept:-p+:yes: dělávám.

    Jinak myslím, že neregi prosciuto měl asi své dny:-Dmožná dělal veřejný průzkum a nechtěl odpověď od Cat:-D

    Jardo, dobře jsi to napsal:yes:

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    prosciuto: Nějak takhle : všechno,v čem je vepřové maso a kysané zelí, nemusí být Segedín.

    Odpovědět

  • zizala zizala

    prosciuto: Nemám pocit, že by to bylo cokoliv nepodařeného, zato mám silný pocit nesmyslného požadavku z vaší strany :-))

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    prosciuto: no, neprepáčim.
    Pod receptem odpovídá autor, pokud je přítomný. Není tu zvykem poroučet si a vybírat, od koho chcete odpověď slyšet a od koho ne.
    P.S. prosciutto se píše s dvěma -tt-

    Odpovědět

  • maris maris

    prosciuto: taky nemám ten pocit...

    Odpovědět

  • prosciuto prosciuto(neregistrovaný)

    cathleen:
    Prepáčte, mňa by skôr zaujímal názor iných čitateľov a nie Vás ako autorky.

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: zapečené maso se zelím vepřové maso se zelím vepřové maso na kysaném zelí mleté maso s kysaným zelím recepty do remosky z vepřového masa maso s kysaným zelím veprove maso zapecene v zeli vepřové s kysaným zelím zapečené vepřové maso zapecene mlete maso se zelim maso zapečené se zelím maso na kysaném zelí mleté maso zapečené se zelím zapečenévepřovémaso se zelím vepřové maso v remosce veprove maso na zeli kysané zelí a maso maso se zelim zapekane maso se zelim zapečeny maso se zelim

Zapomněl/a jsem heslo