Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso zapečené s kysaným zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 5. 2015 09:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 036 kJ / 726 kcal
Bílkoviny93,90 g
Tuky27,35 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 205 mg
Sodík 3,46 g
Sůl8,53 g
Sacharidy20,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

prosciuto

22. 5. 2015 17:37

Jitkas:
Mám len jednu otázku - jeden dotaz:
Čo som napísal, že Vás to tak poburuje? Že sa to podobá na Segedínsky gulás? Mne sa to tak zdá, ale to neznamená, že zrazu musia byť všetci proti mne. Koľko komentárov je tu oveľa nepríjemnejších a nič sa nedeje.

maiva

21. 5. 2015 21:21

prosciuto: Každopádně jste velmi zajímavý Ital, zvládáte mimo jiné jak češtinu, tak slovenštinu písmem a celkem bez chyb:-D
Skvělý výkon, především jste záměrně provokatér a rýpal. A jen u dané autorky:-//, to je opravdu důkaz Vaší kultury:-D

Jitkas

21. 5. 2015 19:30

prosiuto: Kdyz jste Ital, tak urcite vite, co znamena "essere molesto come una zanzara", tak nejak bych Vas videla ja.

prosciuto

21. 5. 2015 19:27

maris:
Nie.
Zrejme je už niekto s tým menom registrovaný.

zizala

21. 5. 2015 18:53

prosciuto: A znak vaší "kultury" je zbytečně prudit :-/:no: Vy jste Talian? Hezký...a teď tu o Šípkové Růžence, děkuji :-D

zizala

21. 5. 2015 18:52

maris: Leda tak program v hlavě ;-):-))

prosciuto

21. 5. 2015 18:35

maiva:
Neměl jsem "mé dny", spíš Vy, když jste to psala.
Je to znak Vaší "kultury"...!

maris

21. 5. 2015 18:33

prosciuto: program nedovolil napsat dvě "t" ???:-)):-))

prosciuto

21. 5. 2015 18:29

cathleen:
Viem, ako sa píše, som Talian, ale program mi to nedovolil...!

maiva

20. 5. 2015 15:58

Pěkný, jednoduchý recept:-p+:yes: dělávám.

Jinak myslím, že neregi prosciuto měl asi své dny:-Dmožná dělal veřejný průzkum a nechtěl odpověď od Cat:-D

Jardo, dobře jsi to napsal:yes:

jarda Kadic

18. 5. 2015 20:47

prosciuto: Nějak takhle : všechno,v čem je vepřové maso a kysané zelí, nemusí být Segedín.

zizala

18. 5. 2015 18:25

prosciuto: Nemám pocit, že by to bylo cokoliv nepodařeného, zato mám silný pocit nesmyslného požadavku z vaší strany :-))

cathleen

18. 5. 2015 17:24

prosciuto: no, neprepáčim.
Pod receptem odpovídá autor, pokud je přítomný. Není tu zvykem poroučet si a vybírat, od koho chcete odpověď slyšet a od koho ne.
P.S. prosciutto se píše s dvěma -tt-

maris

18. 5. 2015 17:04

prosciuto: taky nemám ten pocit...

prosciuto

18. 5. 2015 16:29

cathleen:
Prepáčte, mňa by skôr zaujímal názor iných čitateľov a nie Vás ako autorky.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené maso se zelím vepřové maso se zelím vepřové maso na kysaném zelí veprove maso zapecene v zeli mleté maso s kysaným zelím vepřové maso pečené na kysaném zeli recepty do remosky z vepřového masa veprove maso na kyselem zeli maso s kysaným zelím zapečené vepřové s brambory a kysaným zelím zapecene mlete maso se zelim mleté maso na kysané zelí zapečené kysané zelí veprove maso na zeli zapečené vepřové maso vepřové s kysaným zelím maso zapečené se zelím veprove kysane zelí maso na kysaném zelí mleté maso zapečené se zelím

Suroviny: maso vepřové, zelí kysané, sádlo, paprika sušená pálivá, tymián, pepř mletý, sůl, bobkový list, kmín celý, smetana

TopRecepty.cz

Vepřové maso zapečené s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2ERK