Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybičková pomazánka ala Kachna

Hodnocení receptu je 4,3 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katerina Patkova

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 358 kJ /
325 kcal
Bílkoviny22,50 g
Tuky22,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy8,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z tuňáka vymačkám šťávu. Krok 2: Přidám tvaroh, sýr, pořádně promíchám. Krok 3: Přidám nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, sladkou papriku, promíchám. Krok 4: Nechám chvíli uležet v lednici a mažu na veku.

Zveřejněno 17. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQz9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQz9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jinak velice děkuji za připomínky,určitě odzkouším.Také díky Bibince za přijetí do topreceptů:-K:-))

Kateřina Pátková 18. 10. 2010 16:50
Ano,Maris se trefila.Ala Kachna znamená ala Kateřina.Sdstry mi takuž několik let říkají

Přidala bych citronovou šťávu ;-):-p

Kateřino Pátková, vítám tě v naší Topkové rodině, kde jsi se stala dalším členem. Přeju ti, aby se ti tu s náma líbilo a byla jsi spokojená;-)
Za pomazánku, kterou také dělám a znám její chuť, ti dávám 3.bod:yes:

Maris aha, tak to by mohlo tak být:-D;-)

Pomazánka je výborná, dělám hodně podobně:-p
Dovolím si vysvětlit a la Kachna - souvisí to se jménem Kateřina, doma jednu Kateřinu mám a vím, že jí někdy spolužáci řekli Kachna.
Jestli to tak není, omlouvám se.:-K:-)

pomazánka je jistě dobrá;-)název je netradiční u pomazánky;-)

Dělám podobně, obměňuju sýry podle ledničky, přidávám pažitku a mletý koriandr, někdy česnek :-p:yes:

Mňam, pomazánku z tuňáka já můžu:-), dělám ji z pomazánkového másla. Katerino mám jen dotaz - proč ala Kachna?:-?:-p

Tématické fráze:
rybičková pomazánka, kachna recepty, pomazánka z pečené kachny, rybičková pomazánka s pomazánkového másla, rybičková, kachna, kachna recept, co to znamená ala kachna, veselá kráva recept, recept na kachnu, rybickova pomazanka recept, recept kachna, pomazánka z tuňáka, www/takuž.cz, babiččina pomazánka z tunáku, kachna-recepty, recepty na kachnu, pomazánky z tunáka, pátková kateřina, pomazanka z pecene kaceny

Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě, tvaroh plnotučný, sůl, paprika sušená sladká, cibule

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu