Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 198 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,04 g |
Tuky | 92,11 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 25,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
Moje poznámka
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 3 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 5 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 1 hodinou
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 2 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 2 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 2 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 6 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 7 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 7 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 7 hodinami
Tématické fráze:
plněná cuketa,
kořeněný sýr,
chorizem,
pocení cukety,
cuketa vypotit,
výborná plněná cuketa,
cuketa recepty,
recepty z cukety,
jak dlouho pect cuketu,
kořeněné sýry,
plněná cuketa recept,
recepty s chorizem,
jak dlouho péct plnenou cuketu,
cuketa se salamem chorizo,
vypotit cuketu,
kořeněná jidla recepty,
na kolik stupnu zapekat cuketu?,
vyborne recepty s chorizem,
cuketa pocení,
plněná cuketa, salám, sýr
Suroviny:
cuketa,
chorizo,
sýr pivní,
sýr eidam,
sýr syrečky olomoucké,
sýr hermadur,
sýr niva,
cibule,
pórek,
česnek,
koření country,
žloutek,
sůl,
olej
Komentáře (15)
Díky za podrobný popis realizace, do receptu napíšu to omytí před plněním, aby to neměli přesolené i případní další kuchaři.
Na fotky se moc těším.
Sýry jsem použila ty, co jsem měla v lednici - ementál, eidam, uzený sýr, hermelín. Dohromady s chorizem to byla výborná kombinace. Ještě jsem neměla pórek, tak jsem ho nahradila zelenou cibulovou natí.
Nevěděla jsem, na kolik stupňů péct a odhadla jsem to tak na 200°C, ale bylo to moc, po 20 minutách se mi chorizo a sýr začaly připékat. Stáhla jsem teplotu asi na 180°C a přikryla alobalem. Pár minut před koncem jsem alobal odstranila, postrouhala parmezánem a nechala roztéct.
Teď jsem si všimla, že do směsi patří žloutky
Každopádně když si odmyslím tu slanost, tak to bylo moc moc dobré
Eli, díky za recept, máš za něj ode mě bod
bodík letí už teĎ
A ty sýry po pečení nebyly cítit jako zasyrova, ale opravdu voněly...
Děkuji za bodíky a Ivanko, nezapomeň na případné fotky, víš, že je mám obzvlášť ráda...