Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koláč s jablky posypaný skořicí a drobenkou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucie Frohlichova

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 740 kJ /
3 045 kcal
Bílkoviny69,79 g
Tuky29,96 g
Vláknina10,58 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 525 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy618,78 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše smícháme dohromady a těsto nalijeme na plech. Krok 2: Na těsto dáte nakrájená jablíčka vedle sebe, posypete skořicí a pak drobenkou. Dáte péct na 170 °C.

Zveřejněno 6. 1. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nj3R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nj3R

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Dneska jsem koláč pekla a můžu říct že byl hned pryč, zitra peču znova, velice chutnal přiteli, i dětem,hned se po něm zaprašilo, recept ukládám děkuji za tip :-)<3<3<3<3

Lucie Frohlichova 6. 1. 2016 19:28
Danco, tradicni pomazankove maslo bez prichute 200g

Lucko, toho pomazánkového másla kolik gramů? Prodávají se v různě velká balení. A hrneček o obsahu 250ml?

Tématické fráze:
drobenkový koláč s jablky a skořicí, drobenka se skořicí, jablkový koláč z pomazánkového másla, top recepty facebook, hrnkovy jogurtový koláč s jablky a drobenkou, jablková buchta se skořicí a drobenkou, koláč s jablky a skořicí, jablkový koláč, jablkový koláč s drobenkou se skořicí, jablkový koláč hrnkový, linecký koláč s jablky na plech, jablkový koláč pomazánkové máslo, drobenkovy olac s jablky a skorici, buchta s jablky a drobenkou, jogurtový koláč s drobenkou a skořicí, drobenkový koláč s jablky, litý koláč s jablky, buchta z pomazánkového másla s jablky, jablkový obrácený koláč s máslem, tvarohem a pomazánkovým máslem, drobenková buchta s jablky a skořicí

Suroviny:
mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, pomazánkové máslo, mléko, jablko, skořice, mouka hrubá, cukr moučkový, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu