Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie18 786 kJ / 4 490 kcal
Bílkoviny88,87 g
Tuky224,57 g
Vláknina28,10 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 783 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy514,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Zdenka1

19. 12. 2012 17:04

Řezy jsou:-p:yes:. Těsto je vláčné, jablka šťavnaté, oříšky křupavé a to celé dohromady moooc dobré:-p:yes:. Posílám fotku a bod.

Ivcatkoo

8. 10. 2012 21:17

Nejprve jsem měla strach ji upéct kvůli nízkému počtu hodnocení. Nakonec jsem to riskla a upekla. Neměl chybu. Nahoru jsem akorát místo plátků mandlí posypala drcené mandle. Doporučuji těm, kteří mají doma jablíčka navíc..

isindy

12. 2. 2012 19:06

Monca.H.: děkuji za pochvalu i fotku:-K, jsem moc ráda, že vám chutnalo :-)

Monca.H.

9. 2. 2012 16:16

Mmmm! Lahoda-vláčné, perníkem vonící řezy! Přidávám 15. bod a fotku. Nikdy by mě nenapdalo dát na perník jablka,ale skutečně to nemělo chybu a to,že jste to vymyslela sama :-O:-O páááni!! Navrch jsem mandle nastrouhala. Vážně moc dobré ;-)

isindy

14. 7. 2011 21:35

metema: šmankote, jaké mázání????:-O:-O:-O:-( moc děkuji, ani nevíte, jak mě každá fotka potěší ;-):-K ty broskve musí být super, to vyzkouším :-p:-p:yes:
a ta barva - ono asi záleží i na použitém perníkovém koření - prášku do perníku , všimla jsem si, že bývají některé tmavší a jiné světlejší...:-)

metema

14. 7. 2011 15:17

Zapoměla jsem podotknou, že jsem přidala fotku - snad to nebude vadit, eventuálně vymažu.

metema

14. 7. 2011 15:15

Výborná buchta, poprvé jsem pekla z pomazánkového másla, jen ji mám nějakou světlejší a místo jablek jsem použila čerstvé meruňky.Zmizla jak pára nad hrncem.Přidávám bodík :yes:

isindy

29. 6. 2011 22:08

spagetka: super, Laďko :yes::yes::yes: parádní alternativa pro diabetiky, jsem ráda, že chutnalo ;-):-K a za fotečky moc děkuji :-K:-K

JanaDorazinova

29. 6. 2011 12:53

spagetka: foto je super a ty mandle vypadají bezvadně:-p

spagetka

29. 6. 2011 12:44

Ivi, moje premiéra s pomazánkovým máslem. Protože jsem chtěla dělat trochu i diaverzi, malinko jsem pro diabetika upravila:
špaldová mouka, 20 g Fan sladidla na pečení, 20 g fruktozy, 80 g pomazánkového čokoládového másla, 120 g bíleho pomaz. másla, jabl´ka jen 3 - byly veliké a jinak postup stejný. Myslím, že se teď vrhnu odvážněji na použití pomazánkového másla při pečení. Přidala jsem foto, když tak ho smaž ;-)
Výborné ;-):-p:yes::yes::-K:-K

isindy

29. 6. 2011 07:31

díky za body i komentáře, budu se těšit na vaše fotky :-K:-K:-K

eva hubova

28. 6. 2011 13:45

:-p:-p:yes:+11

ivulinka

27. 6. 2011 07:38

Tuším, že vůbec nemusí chutnat špatně:yes:

Anna Kocikova

26. 6. 2011 22:01

:-))Nejen príma počtení v komentáři;-)ale i nádherné foto:-K s príma receptem:-p+8:yes:

isindy

26. 6. 2011 21:31

:-D:-D:-D teda to je i na mě silný kafe :-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablkový perník jablkové řezy rychlý jablkový perník bezlepkový perník s jablky perník s jablky perníkové řezy perníkové řezy s jablky podzimní perník s jablky jablková buchta na plech buchta s praskem do perniku perníku s jablky řezy perník jablkové moučníky podzimní perník s s jablky vlacne jablkove rezy perník řezy pernik z pomazankoveho masla jablkový řezy perníkový řez s jablky jablkový řez

Suroviny: pomazánkové máslo, vejce, cukr písek, cukr vanilkový, mouka polohrubá, olej, prášek do perníku, jablko, mandle

TopRecepty.cz

Jablkové řezy s vůní perníku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OJLN