Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 124 kJ / 2 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,43 g |
Tuky | 120,88 g |
Vláknina | 22,47 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 724 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 48,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí krky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mglE
Moje poznámka
Krůtí krky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mglE
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 14 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 15 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 16 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 17 minutami
Zapečený chřest
Leren před 18 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 37 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 40 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 41 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 42 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 43 minutami
Tématické fráze:
krůtí krky recept,
krůtí krk,
recepty krůtí krky,
krůtí krky,
kruti krk recept,
recept na krůtí krky,
krůtí na víně,
recept krůtí krky,
krůtí krky recepty,
kruti krk na vine,
vine.cz,
krutí krk recepty,
recepty kruti krk,
kruti krky s brambory,
recepty na krůtí krky,
recepty z krůty na vine,
krůtí krk - recepty,
krůtí krky s brusinkami,
recept pečené krůtí krky,
recept s krutimi krůtí krky
Suroviny:
krky krůtí,
sádlo,
cibule,
slanina,
brusinky,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
tymián,
rozmarýn,
česnek,
víno červené,
vývar,
sůl
Komentáře (4)
jj... krky tam jsou, peče se to... proč ne?
a děkuju za pochvalu