Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerové řízky s Hermelínem

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 291 kJ /
309 kcal
Bílkoviny23,33 g
Tuky23,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,13 g
Sůl3,00 g
Sacharidy1,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z očištěného celeru nakrájíme 6 plátků cca 0,5 cm hrubých. Hermelín rozkrojíme na 3 plátky. Z celerových plátků vykrojíme kolečka přibližně velká jako sýr. Salám přizpůsobíme. Pomohla jsem si kulatým vykrajovátkem. Krok 2: Celer uvaříme v osolené vodě s pár kapkami citronové šťávy do měkka, ne rozvařit. Po uvaření zchladíme. Skládáme celer, salám, sýr, salám a celer. Krok 3: Hotové kolečka obalíme v trojobalu a smažíme z obou stran..Vhodná příloha bramborová kaše, nebo vařený brambor.

Zveřejněno 4. 5. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lzkv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lzkv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

kuchartom: To mám radost, že chutnalo a děkuji za zprávu. :-K:-K

Pecka, děkuji za recept, bylo to vynikající 🤤

Další skvělý recept, který ukládám mezi oblíbené. Děkuju!:yes:

Moc hezké. . . pohromadě k tomu obalení to drží spíchnutý párátkama nebo jak?

Pajaja: Není třeba párátko, drží to dobře, celer je vařený a dobře se to obalovalo. Jen trochu přitlačit k sobě.;-):-K

:yes: Skvělý nápad, udělám to, celer jsem obalovala samotný, překvapilo mě, jak je výborný, a s tím hermelínem... to bude jistě ňamka par excellence. :-) Už se těším, díky.:-):yes::yes:

Moc pěkné <3:yes:

Celer mám ráda a tato kombinace je prima:yes:

Tak do toho bych šel :-):yes:

Koukám, zatím vidím jen obrázek a říkám si, to bude Milada a bingooo!! :-p. Celer miluji, takže pro mne super volba!<3

Jana Remkova: Díky Jani:-K:-K

Bod davam bez mrknuti oka, smazeny celer miluji, ale jsem lina delat ho jen pro sebe. A s hermelinem a uzeninou, pro me sunkou, to musi byt mana nebeska. Malokdy mam pri prohlizeni receptu taaak strasnou a neodbytnou chut na jidlo, jako dnes u tohoto.

chocolate: Děkuji moc..;-):-K

Tématické fráze:
celerové řízky, top recepty celerove řízky, řízky z celeru, plněná celerová kolečka, celerovy salat s hermelinem

Suroviny:
celer, sýr hermelín, salám, koření grilovaný sýr, sůl, šťáva citronová, vejce, mouka hladká, strouhanka, mandle plátkové, tuk na smažení

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu