Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonský rýžový hrnec

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Papunka Papunka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 886 kJ /
451 kcal
Bílkoviny60,17 g
Tuky19,06 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 1,91 g
Sůl4,55 g
Sacharidy9,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme, osušíme, očistíme ho a nakrájíme na nudličky. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka. Oloupeme zázvor a najemno ho pokrájíme. Krok 2: Ve woku nebo pánvi zahřejeme olej. Za stálého míchání v něm opečeme kuřecí maso (5 - 6 minut na středním plameni), zázvor a cibulku. Přidáme sójovou omáčku, pomerančový džus, cukr, vše dobře promícháme a na slabém ohni vaříme 3 - 4 minuty. Krok 3: Podáváme s rýží a zdobíme jarní cibulkou.

Zveřejněno 9. 7. 2016

Poznámka autorky Papunka

Výživová hodnota: porce 490 kcal

Originál receptu z knihy: Kuchařka pro pohodáře (mírně upraveno)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonský rýžový hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bmlx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonský rýžový hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bmlx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
japonsky parní hrnec, recepty v ryzovem hrnci, japonskýhrnec, parní hrnec japonsky

Suroviny:
prsa kuřecí, cibulka jarní, zázvor, olej, omáčka sojová, džus pomerančový, cukr, rýže

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu