Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso na špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRQK
Moje poznámka
Mleté maso na špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRQK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 7 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 8 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 9 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 11 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 13 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 13 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 14 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 14 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso na špagety,
špagety mleté maso,
smes na spagety z mleteho masa,
mlete maso se špagetami,
špagety z mletého masa,
recepty mleté maso na spagety,
špagety s mletym masem,
mlete maso a spagety,
mleté maso recepty na špagety,
maso na špagety,
mleté maso se špagety,
recept mleté maso na špagety,
zavařování mletého masa do sklenic,
směs z mletého masa na špagety,
hovezi mlete na spagety,
mleté na špagety,
mleté maso ke špagetám,
mlete maso spagety,
hovězí mleté maso na špagety,
mleté hovězí na špagety
Suroviny:
maso mleté,
sádlo,
cibulka,
sůl,
pepř,
kečup sladký
Komentáře (24)
Proto mívám doma tento polotovar.
Děkuji moc
A kdyz sklenice zchladnou, vyzkouset, jestli vicka dobre chytly.
Děkuji. Je tedy lepší to zavařovat 60 min a druhý den znovu?
Mně připadá praktičtější to zavářet ty 2 hodiny najednou. Je v tom velký rozdíl? Díky moc
Nakoupím maso a pak dám vědět,jak se to povedlo, tedy až to ochutnám
A pokud zavařuješ maso, je třeba ho zavářet na 100°C 2 hodiny vkuse nebo na tutéž teplotu 1 hodinu a druhý den sterilaci zopakovat (znovu hodinu) - kvůli možnému množení bakterií. Dlouhou nebo opakovanou serilací nechtěnému množení zabráníš.
A proč se druhý den musí sterilace opakovat?
Díky moc