Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 249 kJ / 1 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,05 g |
Tuky | 12,10 g |
Vláknina | 14,30 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 4,89 g |
Sůl | 12,20 g |
Sacharidy | 338,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a použijeme program Základní.
Pokud se zadaří, je dobré před třetím kynutím vytáhnout rukou, namočenou ve vodě, háky a těsto ve formě urovnat. Krok 2: Po upečení chleba z formy vyklepneme a necháme vychladnout na mřížce.
Pokud se zadaří, je dobré před třetím kynutím vytáhnout rukou, namočenou ve vodě, háky a těsto ve formě urovnat. Krok 2: Po upečení chleba z formy vyklepneme a necháme vychladnout na mřížce.
Zveřejněno 19. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Dor
Moje poznámka
Mléčný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Dor
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 4 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 4 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
mlecny chleba,
mléčný chleba recept,
mlecny chleb,
mlecny chleb recept,
mléčný chléb top recepty,
recept na mlecny chleba
Suroviny:
mléko,
voda,
cukr,
olej,
sůl,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (9)
A Cat je skvelá, ja to vravím už roky...
janek53: určitě při 180-190°C (max) - odhadem 35-40 minut, pak už bych na to určitě nakukovala, popř. po 45 minutách píchla špejlí.