Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 330 kJ / 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,34 g |
| Tuky | 1,06 g |
| Vláknina | 32,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřová žebírka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvB4
Moje poznámka
Pikantní vepřová žebírka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvB4
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 5 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 5 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky Izidor
zvon23 před 2 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 2 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 4 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 4 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 7 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 7 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 7 hodinami
Tématické fráze:
pikantní pečená vepřová žebírka,
pikantní žebírka,
pikantní vepřová žebra,
vepřové žebírko,
marináda na vepřová žebírka,
vepřová žebírka,
pečená pikantní žebírka,
vepřová žebírka recept,
pikantnívepřová žebírka,
recept na vepřová žebírka,
pikantni veprove zebra,
pikantni zebirko,
pikantní žebírka recept,
top recepty vepřová žebírka,
recept na pikantní žebírka,
zebirka v troube,
recept na veprove žebírka,
marináda na žebírka pikantní,
zebirka v alobalu,
recept vepřová žebírka
Suroviny:
žebra vepřová,
cibule,
kmín celý,
chilli,
sůl,
česnek,
pasta česneková,
voda
Komentáře (9)
Proto píšu lehce potřeme