Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 341 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,17 g |
| Tuky | 3,65 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 7 mg |
| Sodík | 4,34 g |
| Sůl | 10,67 g |
| Sacharidy | 3,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme vhodnou sklenici s uzávěrem. Sýry nakrájíme na kostky (camembert je lepší okrájet, ale nemusí se). Dáme do sklenice a zalijeme horkým vývarem.
Krok 2: Necháme do druhého dne v pokojové teplotě. Poté sýr promícháme a necháme chvíli odležet. Vznikne hustý sýr, který můžeme mazat na teplé topinky, nebo na čerstvý chleba s máslem. Sypeme cibulkou nebo pažitkou.
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý "voňavý" sýr na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9mY
Moje poznámka
Jednoduchý "voňavý" sýr na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9mY
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 40 minutami
Likérové kávy
Přidáno před 5 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 16 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 4 minutami
Květáková polévka
tomstny před 30 minutami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 38 minutami
Nejlepší langoše
LUCAH před 2 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 2 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 2 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 3 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 4 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 4 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 4 hodinami
Tématické fráze:
sýr na topinku,
vonavy vyvar z kostky,
rozpuštěný sýr,
sýr na topinky,
pomazánka s romadurem a camembertem,
camembert na topinky,
topinky s romadurem,
jednoduchý sýr
Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté,
sýr camembert,
vývar
Komentáře (15)