Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 283 kJ / 1 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60,04 g |
Sůl | 150,00 g |
Sacharidy | 495,00 g |
Postup přípravy
Podáváme jako kyselé okurky.
Zveřejněno 6. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselá cibule (cibulka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ADR
Moje poznámka
Sladkokyselá cibule (cibulka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ADR
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 10 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 18 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno 30. 9. 2025 20:37:04
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 1 hodinou
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 7 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 7 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 9 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 9 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 10 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 10 hodinami
Tématické fráze:
nálev na cibulky,
cibule perlovka,
sladkokysela cibule,
zavarene cibulky,
jak zavarit cibulky,
jak zavařit malé cibulky,
cibule v nalevu,
zavařované cibulky,
jak zavarit cibulku,
lák na cibulky,
zavařovaná cibulka,
jak oloupat malé cibulky,
cibule množilka,
cibulky v nálevu,
recept na lak na cibulky,
loupání malých cibulek,
nálev na cibuli,
nalev na cibulku,
jak oloupat cibulku,
jak oloupat malou cibuli
Suroviny:
cibule,
voda,
ocet,
sůl,
cukr,
bobkový list,
hořčice,
koření nové koření
Komentáře (26)
Perlovka je perlovka (zcela stejně se nahradit nedá), ale tahle cibule je také výborná - věřím, že někdo zkusí
hosta: tečky jsme na cibuli nikdy neměli, tak si to neumím představit.
tejaja: řekla bych, že ta drobná cibulka je na chuť jemnější. Ale tahle větší, jako příloha, taky výborná. Nedělali jsme to snad pět let, znovu až letos. A jediná sklínka (7 dl), která z těch zavařovaných nechytla, zmizela hned po otevření