Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladkokyselá cibule (cibulka)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 11. 2016 14:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 283 kJ / 1 980 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60,04 g
Sůl150,00 g
Sacharidy495,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdysi jsme tak zavářeli drobnou cibuli množilku. Pak jsme ji přestali pěstovat, a protože máme křupavou sladkokyselou cibuli moc rádi, zavařuji ji takhle.

Vlevo cibule žlutá, vpravo červená.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

nanny

7. 11. 2016 17:01

yanull: s cesnekem taky urcite moc dobre;-)

nanny

7. 11. 2016 16:59

<3nakladam cibulky stale a do nekterych pridavam kren a kopr.delavala to moje babicka.tuto cibuli urcite vyzkousim:-K:yes:

cathleen

7. 11. 2016 09:39

magdalenka: vidíš, a mě zas nenapadlo proložit cibule vnaťou:-) a přitom mám různé bylinky tak ráda!
Perlovka je perlovka (zcela stejně se nahradit nedá), ale tahle cibule je také výborná - věřím, že někdo zkusí :-p

magdalenka

6. 11. 2016 23:52

Ja neviem, prečo ma toto nenapadlo...Tiež sme doma kedysi zavárali perlovku, na jeseň aj s poslednými zelenými paradajkami...prekladali sme to zelerovou vňaťou a malo to taký zvláštny šmrnc.

cathleen

6. 11. 2016 20:43

yanull: jj:yes:

yanull

6. 11. 2016 20:15

cathleen: Možná jsem to nesprávně formulovala, ale já bych česnek přidala do sklenic k té cibuli ;-)

cathleen

6. 11. 2016 19:56

yanull: určitě. Jako přílohu by šlo zeleninu i namíchat z několika druhů, také máme rádi.
Ale sladkokyselou cibuli ani tu drobnou cibulku jsem tu nenašla, tak jsem to sem přidala samotné :-)

yanull

6. 11. 2016 19:29

Červenou cibuli jsem si koupila na marmeládu, toto je také velmi zajímavé a jak se znám, určitě bych do sklenic dala i česnek ;-):yes:

maris

6. 11. 2016 19:00

zizala: ;-):-D, s " lépe " už souhlasím:-D

hosta

6. 11. 2016 18:59

maris: jo - taky česnek namáčíme, ten děláme každoročně, cibulku už ne. Je to děsná piplačka a v Lidlu mají tak dobrou:-D tohle vypadá méně pracné:-D

zizala

6. 11. 2016 18:58

maris: OK, opravuji slovo "dobře" na "lépe" :-D;-)

maris

6. 11. 2016 18:47

zizala: já vím, to jsme dělali,:-) ale i tak tedy za mě -nic moc. ;-):-D

cathleen

6. 11. 2016 18:46

zizala: zrovna jsem to chtěla maris napsat - až po letech mi někdo poradil, jak jednoduše oloupat misku česneku před zabíjačkou - rozdělené stroužky na hodinu namočit do teplé vody. Pak to jde svléknout jako košilka.
Určitě by to šlo i s malými cibulkami ;-)

zizala

6. 11. 2016 18:43

Malé cibulky se dobře loupou, když se přelijí vařící vodou ;-)

spagetka

6. 11. 2016 18:36

maris: :-D:-D:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nálev na cibulky cibule perlovka sladkokysela cibule zavarene cibulky jak zavarit cibulky jak zavařit malé cibulky cibule v nalevu zavařované cibulky jak zavarit cibulku lák na cibulky zavařovaná cibulka jak oloupat malé cibulky cibule množilka cibulky v nálevu recept na lak na cibulky loupání malých cibulek nálev na cibuli nalev na cibulku jak oloupat cibulku jak oloupat malou cibuli

Suroviny: cibule, voda, ocet, sůl, cukr, bobkový list, hořčice, koření nové koření

TopRecepty.cz

Sladkokyselá cibule (cibulka)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6ADR