Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 317 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,89 g |
Tuky | 16,87 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 26,28 g |
Postup přípravy
Vložíme nožičky a obložíme narezaným jablkom. Pridáme klinčeky a škoricu. Krok 3: Podlejeme vodou a prikryté dusíme v rúre domäkka.
Před dopečením odkryjeme a dopečeme dozlata. Krok 4: Batáty ošúpeme a na jemnom skrúhadle nastrúhame. Pridáme vajce, nadrobno nakrájanú cibuľu, majoránku, soľ a korenie a dobre premiešame. Na oleji vyprážame menšie placky. Krok 5: Nožičky podávame s plackami.
Zveřejněno 6. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna s batátovými placičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m91G
Moje poznámka
Kuřecí stehna s batátovými placičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m91G
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 55 minutami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 7 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 20 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit batáty
Suroviny:
stehno kuřecí,
pórek,
jablko,
máslo,
koření hřebíček,
skořice celá,
sůl,
paprika sušená sladká,
vejce,
cibule,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (4)