Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 627 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,00 g |
Tuky | 37,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 4,40 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 141,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Růžičkový eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Q9g
Moje poznámka
Růžičkový eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Q9g
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
růžičkový kel,
eintopf,
řůžičková kapusta,
kelové kapusticky,
ruzickovy kel recept,
eintopf recept,
růžičkový kel recepty,
super nákladané kapie,
recepty růžičková kapusta,klobása,
recepty polévka růžičkový kel,
recepty na eintopf,
recept na kel s s klobásou,
aintopf z kapustiček,
eintopf s ruzickovou kapustou,
eintopf recepty,
masel topf,
recept ružickovy kel,
kel eintopf,
recept na ružičkový kel,
růžičková kapusta eintopf
Suroviny:
kapusta růžičková,
brambory,
klobása uzená,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
bujón,
maggi,
máslo
Komentáře (12)
S klobáskou jsem přidala trochu nakrájené opečené
anglické slaniny a bujon ani žádné jiné polévkové koření
jsem nepřidávala. Přesto je výborná a pikantní.
Uvidím co na to řekne manžel,až přijde z práce...
Voľakde som čítala, že treba ružičky na cca 3 min hodiť do vody, zliať vodu, potom variť ďalej, že potom nie sú nahorklé...viete o tom niečo? (sú vlastne nahorklé?)