Kváskové lívance
Kvásek těmto lívancům dodá jedinečnou vláčnost a jemnou chuť. Následné kynutí zajistí nadýchanou strukturu. Dokonalá víkendová snídaně, svačina nebo sladká letní večeře.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 269 kJ / 1 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,78 g |
Tuky | 19,56 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 269,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lmvg
Moje poznámka
Kváskové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lmvg
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kvaskove livance,
lívance z kvásku,
kváskové lívance recept,
recept na lívance z kvásku,
lívance s kváskem,
kvaskove recepty,
recepty z kvásku,
livance z kvasu,
recept na kváskové lívance,
kvásek na lívance,
kvaskovy lívance,
lívance,
lívance z kvásku recept,
lívance s kvásku,
lívance s s kváskem,
lívance zkvásku,
recept na lívance,
lívance z vody,
kvasove lívance,
recept na lívance s droždím
Suroviny:
kvásek,
mouka hladká,
voda,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
vejce,
kůra citronová,
tuk na smažení
Komentáře (16)
Kváskové pečivo je v tomhle určitě prospěšné - a jestli se ti někdy bude chtít experimentovat, vyzkoušej pečivo s prefermentem. Tam je opravdu jen mini ždibínek droždí, navíc je část mouky kvašená přes noc, tak by ti to také mohlo chutnat bez následků