Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 101 kJ / 3 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,47 g |
Tuky | 39,99 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 648 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 702,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový koláč z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro4K
Moje poznámka
Švestkový koláč z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro4K
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 48 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
švestkový koláč,
koláč z pekarny,
švestkový koláč recept,
kolace z pekarny,
kolač v pekarně,
domácí pekárna recepty,
koláč do pekárny,
koláče v pekárně,
kynutý švestkový koláč z pekárny,
koláče s pekárny,
recept ze svestek v domaci pekarne,
kynutý švestkový koláč v pekárně,
kolac pekarna,
kynute koláče z pekarny,
koláč švestkový,
recepty do domácí pekárny,
kynutý koláč v pekárně,
borůvkový koláč z pekárny,
koláčky z domácí pekárny,
kolace do pekarny
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
švestky,
Komentáře (27)
Každá pekáreň pečie inak, trocha to posleduj.