Suroviny
Porce: cca 50 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 354 kJ / 1 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,88 g |
Tuky | 139,95 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 107,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanovo-ořechové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5oRx
Moje poznámka
Kaštanovo-ořechové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5oRx
Nejnovější recepty
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 13 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 21 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 6 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 6 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 7 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 8 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 8 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 9 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 9 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 9 hodinami
Tématické fráze:
orechove rohlicky,
čím jde nahradit cukr na vanilkových rohličkách,
pečení ořechových rohlíčků,
tvoření ořechových rohlíčků,
čokoládové rohlíčky prima top recepty,
jak upect orechove pekany
Suroviny:
mouka kaštanová,
máslo,
ořechy pekanové,
cukr moučkový,
sůl,
guarová guma,
cukr vanilkový,
cukr vanilkový
Komentáře (19)
Nic se nestalo
No, kdybyste ale byla regi, tak jste mohla vstoupit do toho předešlého psaní, poupravit to či ono a neventilovat zde to či ono
(fakt to níže tak blbě píšu, že z toho není jasné, že pekany jsou 4x dražší než vlašáky? Fakt
Opravdu je potřeba je nechat vychladnout a teprve potom sundat z plechu. Jeden jsem zkusmo vzala hned po vytažení z trouby, abych se podívala, jak je uvnitř...a zůstaly z něj drobečky
Chuťově jsou hodně odlišné, je třeba si na tu chuť zvyknout. Možná bych pro začátek namíchala kaštanovou mouku ještě s jinou, aby ta chuť nebyla tak výrazná...a nebo to bylo tím, že jsem nedala pekany, ale vlašáky. Tak uvidíme příště