Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 887 kJ / 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,75 g |
| Tuky | 50,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 19,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkovo-sýrová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g23j
Moje poznámka
Pórkovo-sýrová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g23j
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 8 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 37 minutami
Chutné vafle
Kolibinka před 1 hodinou
Rajská omáčka
prichystalr před 2 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 3 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 7 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 7 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 8 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 9 hodinami
Tématické fráze:
sýrová polévka,
pórkovo sýrová omáčka,
pórkovo mrkvová polévka,
porkovosýrová polévka,
pórová polévka,
porova syrova polievka,
polévky recepty,
sýrová polevka-recept,
sýrová polévka recept,
pórkovo-mrkvová polévka,
porkovo syrová omacky,
porkovo mrkvova,
porkovo syrova polévka kremova,
pórkovo-mrkvová polévka recept,
pórkovomrkvová polévka,
polevka porkovo mrkvova,
porkovo švycarska polévka,
strouhani do polevky ze syru,
polévka porkovo kuřeci,
omacka porova syrova
Suroviny:
pórek,
sýr,
smetana,
olej,
sůl
Komentáře (3)