Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 218 kJ / 2 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,46 g |
Tuky | 78,62 g |
Vláknina | 16,72 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 375,93 g |
Postup přípravy
Broskve slijeme (nálev dát stranou) a nakrájíme na plátky. Krok 2: Do pekáčku vrstvíme střídavě směs s mletým masem a broskve, poslední vrstva jsou broskve. Krok 3: Kečup, smetanu a nálev z broskví svaříme, promícháme a nalijeme na nákyp.
Zapékáme 20 min při 200°C (horkovzdušná trouba), broskve nesmí zhnědnout.
Zveřejněno 15. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWvx
Moje poznámka
Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWvx
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
MichalRaby před 14 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 21 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 51 minutami
Báječný perník
Diviska87 před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 17 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 17 hodinami
Tématické fráze:
rýže s mletým masem,
zapecena rýže s masem,
zapekaná rýže s mletým masem,
zapecene testoviny s broskvi,
rýže zapečená s masem
Suroviny:
maso mleté,
rýže,
cibule,
broskve,
kečup sladký,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř
Komentáře (2)
Toto není nákyp