Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WnvW
Moje poznámka
Bigus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WnvW
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 3 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 19 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 21 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 23 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 23 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 23 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Tématické fráze:
polský bigus,
miloš janatka,
polski bigos,
bygus,
polévka bígus,
bigos,
bigos recept,
jednoduchý bigos,
polský bigos,
janatka miloš,
bigos polski,
vepřový bigos,
bigus polévka,
vepřový bigus,
polski bigos recept,
recept na polský bigoš,
polský bigus recept,
co se zdrclou šlehačkou,
polski bigus,
bigus polsky
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
koření krkovička,
kmín celý,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
klobása pikantní,
česnek
Komentáře (19)
Pamatuješ E.