Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 246 kJ / 5 078 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,03 g |
| Tuky | 256,66 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 2,21 g |
| Sodík | 725 mg |
| Sůl | 1,56 g |
| Sacharidy | 607,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Piškot:
Vejce ušleháme s cukrem do pěny, pomalu přimícháme mouku. Vylijeme na tukem vymaštěný a moukou vysypaný plech (nebo pečící papír) a pečeme v předehřáté troubě na 170°C asi 20-25 min. do růžova. Krok 2: Krém:
Mléko s rozmíchanou moukou na mírném ohni za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme asi 2 min. (stále mícháme), odstavíme a hustou kaši necháme při pokojové teplotě za občasného zamíchání vychladnout. Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny. Po lžičkách přidáváme vychladlou kaši. Plechovku mandarinek scedíme, pár jich necháme na ozdobu, zbytek zašleháme do krému. Krok 3: Na vychladlý piškot naneseme krém a na něj ušleháme šlehačky s 5 PL cukru a ztužovači. Rovnoměrně rozetřeme, ozdobíme dle fantazie.
Vejce ušleháme s cukrem do pěny, pomalu přimícháme mouku. Vylijeme na tukem vymaštěný a moukou vysypaný plech (nebo pečící papír) a pečeme v předehřáté troubě na 170°C asi 20-25 min. do růžova. Krok 2: Krém:
Mléko s rozmíchanou moukou na mírném ohni za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme asi 2 min. (stále mícháme), odstavíme a hustou kaši necháme při pokojové teplotě za občasného zamíchání vychladnout. Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny. Po lžičkách přidáváme vychladlou kaši. Plechovku mandarinek scedíme, pár jich necháme na ozdobu, zbytek zašleháme do krému. Krok 3: Na vychladlý piškot naneseme krém a na něj ušleháme šlehačky s 5 PL cukru a ztužovači. Rovnoměrně rozetřeme, ozdobíme dle fantazie.
Zveřejněno 19. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bruselské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DVv5
Moje poznámka
Bruselské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DVv5
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
Tématické fráze:
bruselské řezy,
recept na bruselské řezy,
řezy brusel,
bruselský řez,
brusel řezy,
famozni řezy,
bruselské rezy recept,
bruselský krém,
brusel na plech,
rezy,
moučník brusel,
krém na bruselské řezy recept,
bruselsky řezy,
bruselský krém,
brusel rezy recept,
bruselské řezy s vaječným likérem,
top recepty-řezy,
bruselsky rezi,
bruselsky moučník,
top recepty rezy
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
mléko,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr,
cukr vanilinový,
mandarinky,
šlehačka 33%,
cukr,
ztužovač šlehačky
Komentáře (4)