Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 671 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,06 g |
Tuky | 112,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,77 g |
Sacharidy | 17,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté vepřové maso smícháme s vejci, zakysanou smetanou, strouhaným čedarem a namletou klobásou. Dobře vše promícháme. Ochutíme solí a pepřem. Obalíme v mouce s uzenou paprikou, vejcích a strouhance.
Krok 2: Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v rozehřáté troubě dozlatova. Podáváme s opečeným slaninovým bramborem.
Zveřejněno 22. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízečky se strouhaným čedarem a namletou pikantní klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z8VO
Moje poznámka
Řízečky se strouhaným čedarem a namletou pikantní klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z8VO
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 9 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 39 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
pikantní trojobal,
sekane smetanove rizecky,
bramborove rizecky s klobásy,
bramborové řízečky s s klobásou,
mletá klobasa,
řízečky z brambor sýrem a s klobásou,
bramborové řízečky s klobásou,
řízečky z brambor, klobásy, sýra,
bramborové řízečky se sýrem a klobásou,
mleté maso s čedarem,
trojbal pikantní,
umletá klobása
Suroviny:
plec vepřová,
pepř mletý,
vejce,
smetana zakysaná,
sýr chedar,
klobása,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká
Komentáře (5)
Nestačí jen recept zařadit do kategorie "mletá masa", ale recept se mi líbí a dávám ho do oblíbených, časem určitě vyzkouším