Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 116 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,94 g |
Tuky | 31,75 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Dochutíme soľou a korením. Krok 5: Špagetovú tekvicu naservírujeme na taniere a prelejeme omáčkou.
Zveřejněno 10. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagetová dýně s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrDp
Moje poznámka
Špagetová dýně s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrDp
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 9 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 16 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 4 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 5 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 7 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 8 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 10 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 10 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 11 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 11 hodinami
Tématické fráze:
špagetová dýně,
spagetova dyne recepty,
zelí ze špagetové dýně,
priprava zeli dyne,
špagetová dyně recept,
zelí z dýně,
čínské zelí recepty,
recept špagetová dýně,
recept z dýně špagetové,
recept s čínským se zelím,
špagetová dýně recepty zelí,
recepty ze špagetové dýně
Suroviny:
dýně špagetová,
zelí čínské,
cibule,
česnek,
smetana,
sýr tvrdý,
pepř bílý,
olej,
sůl
Komentáře (2)