Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 116 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,94 g |
Tuky | 31,75 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Dochutíme soľou a korením. Krok 5: Špagetovú tekvicu naservírujeme na taniere a prelejeme omáčkou.
Zveřejněno 10. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagetová dýně s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrDp
Moje poznámka
Špagetová dýně s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrDp
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 14 minutami
Pečená švestková povidla
Prakva před 40 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 3 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Tématické fráze:
špagetová dýně,
spagetova dyne recepty,
zelí ze špagetové dýně,
priprava zeli dyne,
špagetová dyně recept,
zelí z dýně,
čínské zelí recepty,
recept špagetová dýně,
recept z dýně špagetové,
recept s čínským se zelím,
špagetová dýně recepty zelí,
recepty ze špagetové dýně
Suroviny:
dýně špagetová,
zelí čínské,
cibule,
česnek,
smetana,
sýr tvrdý,
pepř bílý,
olej,
sůl
Komentáře (2)