Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 578 kJ / 2 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,65 g |
Tuky | 106,03 g |
Vláknina | 49,10 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 293,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pšeno (jáhly) uvaríme v mlieku so štipkou soli domäkka. Premiešame a zakryté necháme vychladnúť. Potom ho vidličkou načechráme.
Krok 2: Pridáme na malé kocky nakrájané jablká, sekané orechy a mak. Premiešame.
Krok 3: Nakoniec vmiešame jogurt.
Podávame s ovocím.
Podávame s ovocím.
Zveřejněno 1. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlový salát s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxAr
Moje poznámka
Jáhlový salát s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxAr
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 10 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 14 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Suroviny:
jáhly,
mléko,
jablko,
ořechy sekané,
mák mletý,
jogurt,
sůl,
ovoce
Komentáře (1)