Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlový salát s ovocem

Hodnocení receptu je 3,9 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 578 kJ /
2 528 kcal
Bílkoviny75,65 g
Tuky106,03 g
Vláknina49,10 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy293,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pšeno (jáhly) uvaríme v mlieku so štipkou soli domäkka. Premiešame a zakryté necháme vychladnúť. Potom ho vidličkou načechráme. Krok 2: Pridáme na malé kocky nakrájané jablká, sekané orechy a mak. Premiešame. Krok 3: Nakoniec vmiešame jogurt.
Podávame s ovocím.

Zveřejněno 1. 12. 2020

Poznámka autorky tejaja

Recept je z časopisu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlový salát s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LxAr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlový salát s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LxAr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jáhly, mléko, jablko, ořechy sekané, mák mletý, jogurt, sůl, ovoce

Přidat fotografie receptu