Suroviny
Porce: 4-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 356 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,92 g |
Tuky | 2,28 g |
Vláknina | 41,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 46,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kosti do polévky, zeleninu dáme do vody, osolíme a pomalu přivedeme k varu. Vaříme, dokud není maso měkké.
Krok 2: Po uvaření vytáhneme kosti a zeleninu. Vývar dochutíme solí, pepřem a scedíme. 1/3 celeru rozmixujeme s cibulí a vmícháme do vývaru (lehce se zahustí a získá barvu). Následně přidáme nové koření a majoránku, provaříme. Nakonec vymačkáme česnek dle chuti do ještě vřelé polévky.
Krok 3: Místo kostí do polévky jde použít i bujón.
Zveřejněno 16. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Epesni česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrw4
Moje poznámka
Epesni česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrw4
Nejnovější recepty
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 15 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 18 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno 29. 9. 2025 20:27:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebový nákyp
Kajkajak před 7 hodinami
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 9 hodinami
České buchty
Martas6 před 10 hodinami
Řepové brownies
verisek08 před 11 hodinami
Šumavský bramborák
Sahula před 11 hodinami
Buchtičky s krémem
monika2103 před 12 hodinami
Segedínský guláš s krůtím masem
lenkavolterova před 12 hodinami
Švestková buchta
Geressha před 12 hodinami
Himaláje buchta
Bara_oplistilova před 13 hodinami
Tématické fráze:
česnečka recept,
židovská česnačka,
německá česnečka,
hauzírníci
Suroviny:
voda,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
kosti kuřecí,
sůl,
pepř,
koření nové koření mleté,
majoránka
Komentáře (8)