Suroviny
Porce: 4-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 356 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,92 g |
Tuky | 2,28 g |
Vláknina | 41,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 46,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kosti do polévky, zeleninu dáme do vody, osolíme a pomalu přivedeme k varu. Vaříme, dokud není maso měkké.
Krok 2: Po uvaření vytáhneme kosti a zeleninu. Vývar dochutíme solí, pepřem a scedíme. 1/3 celeru rozmixujeme s cibulí a vmícháme do vývaru (lehce se zahustí a získá barvu). Následně přidáme nové koření a majoránku, provaříme. Nakonec vymačkáme česnek dle chuti do ještě vřelé polévky.
Krok 3: Místo kostí do polévky jde použít i bujón.
Zveřejněno 16. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Epesni česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrw4
Moje poznámka
Epesni česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrw4
Nejnovější recepty
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 13 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 18 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
Evculina84 před 9 hodinami
Bezový cheesecake
Jana2017 před 11 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 14 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 15 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 15 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 16 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 16 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 18 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 18 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 19 hodinami
Tématické fráze:
česnečka recept,
židovská česnačka,
německá česnečka,
hauzírníci
Suroviny:
voda,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
kosti kuřecí,
sůl,
pepř,
koření nové koření mleté,
majoránka
Komentáře (8)