Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 831 kJ / 4 740 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,52 g |
| Tuky | 320,74 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 521 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 334,43 g |
Postup přípravy
Přidáme rum, mandle a mouku promíchanou s kypřícím práškem.
Ořechy nahrubo nasekáme a spolu s rebarborou zamícháme do těsta.
Těsto nalijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy na srnčí hřbet. Krok 3: Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a pečeme asi 45 minut.
Upečený srnčí hřbet opatrně vyklopíme, necháme na mřížce vychladnout a před podáváním pocukrujeme.
Zveřejněno 2. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mandlový srnčí hřbet s rebarborou a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rqy0
Moje poznámka
Mandlový srnčí hřbet s rebarborou a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rqy0
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 13 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 14 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 42 minutami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 2 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 3 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 9 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 9 hodinami
Květákové placičky
Valis před 10 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 11 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 12 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty z rebarbory,
srnčí hřbet s ořechy,
jak otrhat ořechy,
kdy otrhat vlašské ořechy
Suroviny:
vejce,
cukr třtinový,
cukr vanilkový,
máslo,
rum,
mandle mleté,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
ořechy vlašské,
rebarbora
Komentáře (5)