Moruše ve vlastní šťávě
Moruše obsahují spousta vitamínů a minerálů. Pokud máte bohatou úrodu, zkuste je jednoduše zavařit. Takto zavařené jsou opravdu výtečné, budou chutnat na lívancích, pudinku, ovesné kaši nebo v náplni moučníku. Klidně i jen tak, když člověka honí mlsná!
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moruše ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yGY6
Moje poznámka
Moruše ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yGY6
Nejnovější recepty
Cuketové hranolky
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno 26. 6. 2025 07:48
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 56 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 1 hodinou
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 2 hodinami
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 3 hodinami
Nejlepší bublanina
mjanickam před 8 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 16 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 18 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 18 hodinami
Tématické fráze:
moruše recepty,
recept na moruši,
moruše recept,
zavařené moruše,
moruse-recepty,
recepty z moruše,
moruše,
recepty z morusi,
omniovka,
moruše - co s nimi,
recept s moruše,
omniovky,
moru?e zava
Suroviny:
moruše,
cukr krystal
Komentáře (9)
Zavařené jsou výborné, chuť mě velice mile překvapila. Ty bílé jsou maličko méně výrazné chuti, ale asi bych je zavařila také tak.