Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 100 kJ / 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,50 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
Moje poznámka
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 44 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 3 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny se syrem,
těstoviny se sýrem recepty,
recepty parmesan smetana vegeterianske,
vegetarianske fleky
Suroviny:
těstoviny semolinové,
smetana ke šlehání,
sýr tvrdý,
bylinky,
bazalka čerstvá
Komentáře (8)
Určitě ne ani eidam ani mozzarella...vytvoření koule je skoro jisté....čedar, parmezán, gorgonzola určitě lepší volba. Já osobně zahřeji smetanu skoro k varu, přidám nastrouhaný sýr, na mini teplotě míchám do rozpuštění a přidám uvařené těstoviny. Promíchám, přiklopím a nechám chvíli "usadit".
Bazalka určitě ano.
za 2. všechny suroviny v hrnci smícháme dohromady a vaříme do zhoustnutí.
A děkuji za komentář