Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 757 kJ / 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,51 g |
| Tuky | 5,08 g |
| Vláknina | 3,85 g |
| Cholesterol | 13 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová polévka - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J0L
Moje poznámka
Špenátová polévka - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J0L
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 29 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 2 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 3 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 4 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 5 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
polevka ze zeleneho spenatu,
spenatova polevka pro miminko,
polévka pro nejmenší,
recepty pro nejmenší polévka,
bramborova polevka se špenátem,
upava špenatova,
úprava všpenátu pro malé dítě,
špenátová polévka s bramborami,
špenátová polévka že školní jídelny,
špenátová polévka zahustena bramborou,
úprava špenátu pro děti,
spenatova polivka pro deti
Suroviny:
špenátové listy,
ghee,
pórek,
brambory,
sůl
Komentáře (18)
Souhlasím s Tebou
Kromě toho se špenát nevařil, ale dusil v trošce vody...o vaření tam není ani zmínka...
No, špenátu je patrně množství vody lhostejné
Špenát skutečně tmavne tím víc, čím delší dobu je vystaven tepelné úpravě - viz nechvalně známý a neoblíbený špenát ze školní jídelny.
K receptu nejsou žádné komentáře.