Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 840 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,21 g |
Tuky | 43,95 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 12,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soljanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/el5
Moje poznámka
Soljanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/el5
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
dejvi01 před 2 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 3 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 1 hodinou
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 16 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 17 hodinami
Tématické fráze:
baylies recept,
domácí baylies,
domácí baylies recept,
ruská polévka solanka,
soljanka,recept,
baylies,
soljanka z hovězího masa,
solanka polevka,
polévka solanka,
solanka recept,
ruská polévka soljanka,
recepty polévky,
soljanka z vepřového masa,
polevka soljanka recepty,
ukrajinská polévka,
saljanka,
baylies domácí,
solianka,
solijanka,
recept solanka
Suroviny:
olej,
cibule,
protlak rajčatový,
vývar masový,
maso vařené,
okurky sterilované,
bobkový list,
smetana kysaná,
citron,
sůl
Komentáře (8)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
No, to maso ze surovin stihlo z postupu zdrhnout