Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 875 kJ / 4 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,07 g |
| Tuky | 281,38 g |
| Vláknina | 23,10 g |
| Cholesterol | 612 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 455,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin vypracujeme těsto a necháme 2 hodiny odpočinout v chladu.
Vyválíme a vykrojíme tvary. Dáme na plech vyložený papírem a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Krok 2: Náplň: Vše pořádně smícháme. Krok 3: Polovinu tvarů namočíme do čokoládové polevy a ozdobíme. Slepíme náplní s druhou půlkou tvarů.
Vyválíme a vykrojíme tvary. Dáme na plech vyložený papírem a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Krok 2: Náplň: Vše pořádně smícháme. Krok 3: Polovinu tvarů namočíme do čokoládové polevy a ozdobíme. Slepíme náplní s druhou půlkou tvarů.
Zveřejněno 12. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povidlové slepovánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jwno
Moje poznámka
Povidlové slepovánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jwno
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 28 sekundami
Likérové kávy
Přidáno před 5 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 16 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 38 sekundami
Nejlepší langoše
LUCAH před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
brtna před 1 hodinou
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 2 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 3 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 3 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 4 hodinami
Tématické fráze:
slepovánky,
ořechové slepovánky,
helencino peceni povidlove slepovanky,
ořecové slepovánky
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
ořechy vlašské,
cukr moučkový,
povidla švestková,
rum,
cukr vanilkový,
citron,
poleva čokoládová,
mandle
Komentáře (7)