Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbkové ragú s valašskou kyškou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 630 kJ /
389 kcal
Bílkoviny19,98 g
Tuky4,17 g
Vláknina26,60 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy55,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory pečlivě umyjeme, osolíme, okmínujeme a celé uvaříme ve slupce. Mladé tvrdé hříbky očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli nadrobno. Krok 2: Hříbky s cibulí vložíme na pánev, přidáme bobkový list, sůl a mírně podlijeme vývarem. Vaříme cca 20 minut. Podléváme postupně, vždy malým množstvím vývaru tak, aby na konci vaření nezbyla na pánvi téměř žádná tekutina. Krok 3: Uvařené houby podlijeme valašskou kyškou a necháme ještě cca 3 minuty povařit. Krok 4: Podáváme s brambory uvařenými ve slupce.

Zveřejněno 3. 1. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbkové ragú s valašskou kyškou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9MkY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbkové ragú s valašskou kyškou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9MkY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

To je normálně teroristický útok...v lednu...mladé hříbky....bramborky vhodné k vaření ve šlupce...To musí být dobrota, bych si dala hned, z mísy velikééééé:yes::-K

Eja57: Dělám to i z hub nakyselo, mražených nebo ze žampionů :-)

Suroviny:
houba hřib, cibule, kyška, vývar, sůl, bobkový list, kmín celý, brambory

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu