Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 985 kJ / 713 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,81 g |
| Tuky | 20,58 g |
| Vláknina | 9,28 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 93,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablko nakrájíme na malé kousíčky, rohlíky na kostky. Vejce prošleháme se smetanou, cukrem, solí, skořicí, rozinkami a soli.
Krok 2: Přidáme jablka a rohlíky. Lehce promícháme a lžíci dáváme do silikonových košíčků. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 st. cca 15-20 minut.
Krok 3: Mezitím vyšleháme bílky do pevného sněhu. Košíčky vytáhneme nahoru lžíci upravíme sníh a krátce zapečeme dozlatova.
Zveřejněno 28. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Žemlovka" v košíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5DYY
Moje poznámka
"Žemlovka" v košíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5DYY
Nejnovější recepty
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 4 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 6 hodinami
Kari korma
Přidáno před 14 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Danulka52 před 46 minutami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 1 hodinou
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 2 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 2 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 2 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 6 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 14 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
žemlovka recept,
recept na semlovku,
recepty žemlovka
Suroviny:
rohlík,
vejce,
mléko,
smetana zakysaná,
jablko,
rozinky,
skořice,
sůl,
cukr
Komentáře (6)