Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 309 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,80 g |
Tuky | 25,02 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 27,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme celé hubky, osolíme, okoreníme, pridáme rascu, podlejeme 3 lyžicami vody a zakryté dusíme 15 min. Občas premiešame. Šťavy nemá ostať skoro nič.
Krok 2: Na panvici rozohrejeme troška oleja a vylejeme naň vajcia rozšľahané s mliekom. Okoreníme, osolíme. Za stáleho miešania necháme stuhnúť.
Krok 3: Na tanier dáme do venca huby a do stredu uložíme praženicu. Posypeme pažitkou.
Zveřejněno 21. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavky se smaženicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BWxN
Moje poznámka
Václavky se smaženicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BWxN
Nejnovější recepty
Pão de Queijo
Přidáno před 55 minutami
Rohlíky I
Přidáno před 4 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 4 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 24 minutami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 36 minutami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 2 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 2 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 2 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 2 hodinami
Koláčky z tvarohu
Atairka před 2 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 3 hodinami
Tématické fráze:
smaženice z václavek
Suroviny:
houby václavky,
cibule,
olej,
kmín mletý,
pepř,
sůl,
vejce,
mléko,
olej,
pepř bílý,
sůl,
pažitka
Komentáře (3)