Postup přípravy
Používáme na sušenky, sladké pečivo a pod.
Cukr se při pečení pečiva v troubě nerozpustí, zůstane příjemně křupavý.
Není to úplně jako original, ale hodně se mu to podobá a účel splní velmi dobře.
Zveřejněno 23. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Granulovaný cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4gQ
Moje poznámka
Granulovaný cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4gQ
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 7 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 7 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 7 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 19 minutami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 1 hodinou
Ořechová bábovka
SUMAVA před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 4 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 5 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 7 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 7 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 8 hodinami
Tématické fráze:
perlovy cukr,
granulivany cukr,
granulovaný cukor,
voda s cukrem
Suroviny:
voda,
škrob,
potravinářské barvivo gelové
Komentáře (14)
Přidala jsem ti fotku, Jaruš
Ale jeden jsem nakonec našla www.skandinavskepotraviny.cz/scandinaviafood/eshop/13-1-Peceni-po-svedsku/-4-/5/123-Perlovy-svedsky-cukr-500-g