Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Linecké cukroví s kokosem a jahodovou zavařeninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Dajda Dajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 012 kJ /
3 827 kcal
Bílkoviny24,57 g
Tuky359,96 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 168 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy115,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze surovin vypracujeme těsto a necháme ho do druhého dne odpočinout v lednici. Druhý den těsto rozválíme a vykrajujeme tvary (já dělám srdíčka), která upečeme na suchém plechu nebo plechu vyloženém pečícím papírem. Krok 2: Upečené kousky spojujeme zavařeninou a máčíme v čokoládové polevě, kterou připravíme rozmícháním čokolády v teplé šlehačce - můžeme přidat kakao, aby byla poleva tmavší. Po částečném zaschnutí posypeme kokosem.

Zveřejněno 29. 11. 2018

Poznámka autorky Dajda

Recept byl zveřejněn v publikaci Vaříme s Habadějem 1993, jeho autorem je J. Zajíček z Náchoda.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l4wJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l4wJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

hosta: Souhlasím.:yes: Jako soutěžní foto to bylo nefér, jako fotka u receptu zavádějící.

Dajda: pravda - fotka vražena dřív, než dočtený recept... :-), takže půjde pryč:no:

Colombo65: Děkuji za fotku, je sice moc hezká, ale nejspíše patří k jinému receptu. ;-) Bylo by dobré si nejprve přečíst text a pak teprve přidat foto soutěž nesoutěž.

Tématické fráze:
linecke z kokosem, jahodove cukroví, recept linecke s kokosem

Suroviny:
máslo, mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, kokos, vejce, kůra citronová, skořice, zavařenina, čokoláda na vaření, šlehačka, kakao, kokos strouhaný

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu