Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 093 kJ / 1 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,49 g |
| Tuky | 107,81 g |
| Vláknina | 5,34 g |
| Cholesterol | 346 mg |
| Sodík | 4,22 g |
| Sůl | 10,06 g |
| Sacharidy | 50,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny spolu dobře promísíme a na 12 hodin uložíme do lednice.
Krok 2: Uděláme šišku, kterou upečeme v troubě nebo remosce.
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná od Pepana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vppV
Moje poznámka
Sekaná od Pepana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vppV
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 4 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 59 minutami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 1 hodinou
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 1 hodinou
Rýžový nákyp
josef.ridic před 1 hodinou
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Tématické fráze:
sekaná v remosce,
sekaná recept,
sekaná recepty,
tátova sekaná,
remoska sekaná recept,
recept na sekanou,
sekana remoska
Suroviny:
maso mleté,
sýr tavený,
mléko,
cibule,
česnek,
strouhanka,
solamyl,
vegeta,
sůl
Komentáře (28)
V příštím pečení jsem použila směs mletého vepřového a hovězího.
No a pro mě je zase sekaná bez trošky mlékem nacucaných rohlíků cosi podobného, jako plněné papriky bez rýže
cathleen:
( moje babička mne učila s hmotou na sekanou mlátit o pracovní desku nebo aspoň přehazovat ve vzduchu mezi rukama...vyhnat vzduch a zlepšit konzistenci....50x tedy ne, ale dělám to doteď....)