Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Hovězí srdce v rajčatech

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 105 min

105 min (105 min příprava)

23. 11. 2009 18:32

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 198 kJ / 525 kcal
Bílkoviny12,49 g
Tuky2,60 g
Vláknina26,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 567 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy86,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto jsem si to naplánovala s hovězím masem a omylem jsem rozmrazila hovězí srdce, ale nic to nezměnilo na výborné chuti.

Jako přílohu jsem udělala Španělskou rýži s hráškem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 6. 2010 17:14

Bibinko:yes:suprovka:yes:kupujeme víc vepřové,než hovězí,ale tento receptík určitě bude i u nás:yes::-D+1a ukádám si:-D

Bibinka Bibinka

6. 12. 2009 20:52

Lusindo, potěšila si mě a díky za pěknou fotku;-)

Lusinda79

6. 12. 2009 20:30

Recept ukládám, jen vyzkouším s hovězím, vnitřnosti moc nemusíme.Bibi bodík za super šťávičku a rýžičku, to my rádi(a už to o nás všichni ví)...:-*

petulen petulen

30. 11. 2009 12:17

Vynikající:-p,jen jsem použila srdce z divočáka a nakrájela na kostky:yes:

janatka janatka

24. 11. 2009 12:03

To vypadá lákavě ,já srdce nemusím,ale manžel ano,tak ukládám.

spagetka spagetka

24. 11. 2009 09:15

Bibi, i omyl se někdy vyplatí, viď? :-D:-p, škoda, že to srdíčko nemůžu právě kvůli dně..., ale zas si myslím, že jednou za čas a jen kousíííínek...:-8:-D:-p:yes::yes:

bara.it bara.it

24. 11. 2009 07:55

Ja vnitrnosti teda moc nemusim, ale to tvoje srdecko vypada taaaak kraaaasne.:yes:6:yes:

Paprika Paprika

24. 11. 2009 05:19

Když jsem viděla recept na hov.srdce, tak jsem to tipovala na Mirču;-), ale Bibi - vypadá to moc pěkně:yes::yes:. Hov. srdce je další meta, kterou jsem ještě nezdolala. No uvidíme. ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2009 21:49

No jooo, zase to kype z talíře, kdo by to mohl asi být? A joooo, Bibi!!!!:-D:-)) Miluji tvoje recepty, Jani;-):yes::yes::yes:

Jenda1 Jenda1

23. 11. 2009 20:47

Jani, hovězí srdce můžu na jakýkoliv způsob:-p. :-!:-)):yes::yes::yes: +3

Iljusa Iljusa

23. 11. 2009 19:59

Bibi - srdéčko je naše srdeční záležitost :-D:yes:;-)

Bibinka Bibinka

23. 11. 2009 18:55

Otíku, to máš sice pravdu, taky je miluju, ale při častém konzumování nám mohou vyvolat DNU (ukládání kyseliny močové v kloubech-nesmírně bolestivá záležitost),to jen tak na okraj, aby si byl v obraze;-):-D

Colombo65 Colombo65

23. 11. 2009 18:46

Vnitřnosti nemají chybu. A tohle vypadá mňamózně.:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí srdce srdce z divočáka hovězí srdce recept hovězí srdce na divoko hovezi vnitrnosti srdce z divocaka recept vnitřnosti z divočáka vnitřnosti divočáka hovězí srdce recepty recept na hovězí srdce recepty hovězí srdce recepty na hovězí srdce hov.srdce recepty recept hovězí srdce pokrmy z divočáka divočák vnitřnosti hovězí srdce cena pečene hovězi srdce kuchař ví hovězí srdce na smetaně divočák srdce recepty

Suroviny: srdce hovězí, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, celer, kečup sladký, paprika sušená sladká, česnek, víno červené, olej, pažitka, jíška, cukr, bobkový list, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí srdce v rajčatech

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxDV