Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborák s tvarohem

Hodnocení receptu je 4,8 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sidera

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 012 kJ /
959 kcal
Bílkoviny30,98 g
Tuky8,96 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy177,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience smícháme. Krok 2: Do roztopeného oleje lžící tvarujeme bramboráčky a pečeme po obou stranách. Mají jemně navinulou tvarohovou příchuť.

Zveřejněno 23. 9. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborák s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqXP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborák s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqXP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Honza52:
Může být i tvrdý tvaroh - na strouhání :-)
Měkký tvaroh může být i ve vaničce, ale pokut to není výslovně určeno, tak se myslí tvaroh v kostce, obv. 250g (který se ještě může zbavit syrovátky)
Edit:
cathleen :-K

Honza52: měkký tvaroh je ten klasický, nejvíc používaný. Pak existuje i tvrdý tvaroh na strouhání, proto je tu uvedeno, že použijeme měkký. Mouku bych dala hladkou - pokud se neozve někdo s jinou zkušeností nebo sama autorka receptu ;-)

Ahojte.Co je to měký tvaroh?Pokud vím tak tvaroh je vždycky měkej,poučte mě pokud se mýlím prosím...Ta mouka je asi hladká..Zní to zajímavě a vyzkouším to...Určitě to bude papačka hmmm<3

Tak už jsem je dělala několikrát a pořád se nemůžeme nabažit. Bodík už jsem dala, škoda že jich nemůžu dát víc. Opravdu výborný recept. Ještě jednou díky!

Tak jsem to vyzkousela a nemuzu si vynachvalit. Udelala jsem i obycejne bramboraky jako zkusebni vzorek a musim uznat, ze bramboracky s tvarohem vyhraly na cele care. Diky za recept. Bodik udelen.

koupila jsem si zabijačkové koření a brzy udělám:-K:-)).pamatuji když jsme měli na škole kroužek vaření,tak jsme do těsta dávali taky tvaroh a bramboráky byly krásně křupavé:-p:yes:

Janatko, děkuji za fotečku. :-K Vždy mne potěší, když nějaký můj recept někdo s úspěchem vyzkouší. A já také čerpám, od té doby co jsem objevila tyto stránky, z celého katalogu „ topreceptů”.:-p Ostatním také děkuji za bodíky:-*

:yes::yes::yes:bodík+:-p

Dnes jsem dělala k obědu,je vynikající:-p i když má jinou chuť po tom tvarohu.

Velice zajimavé,stojí za vyskoušení:-p.Zabijačkové koření na dochucení bramboráku zase něco nového pro mně -bodík je tam.:yes::yes::yes:

Tak to zírám! A určitě vyzkouším.:yes:+6

Jani. Já čučím jako blázen. To je opravdu zvláštní nápad. Já nevím , zda to prosadím, ale jistě oddělím část naší hmoty na cmundu až jí budem dělat a trochu zkusím. Máš velkej +bodík

Myslím v gurmánském slova smyslu, samozřejmě...:-D:-D

Elizo:-)rajcuje:-O:-D:-D:-D;-).

Tématické fráze:
bramborákys tvarohem, tvarohové bramboráky, bramboráky, tvarohový bramborák, bramboráčky s tvarohem, bramborák s tverohem, cmunda s tvarohem, tvarohové bramboráčky, bramborák recept, bramboráčky trochu jinak s s tvarohem, bramborákové těsto s tvarohem, vylepšené bramboráky, vylepšený bramborák, něco k obědu s přlohou bramboráky, bramvorak z tvarohem, recepty bramboráčky z tvarohového těsta, bramborák s tvatohem, branborak s tvarohem, bramborákz, bramborkaky z tvarohem

Suroviny:
brambory, tvaroh měkký, koření zabijačkové, mouka, vejce, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu